ONS MERK

Beachhouse Hotel

Beachhouse Hotel biedt gasten de ultieme strandervaring tijdens hun verblijf in Zandvoort, Amsterdam Beach.  Het boetiekhotel is uitzonderlijk gezien het direct aan het strand is gelegen en zo de zee dag en nacht bij dichtbij de gasten brengt. De kamers aan de zeezijde beschikken over Franse balkondeuren die het strandgevoel tot diep in de kamer binnenlaten. Ook de kamerindeling draagt bij aan deze ultieme ervaring. Zo leent de Deluxe Suite zich perfect voor een romantisch weekendje weg of als bruidssuite. De Junior Suite is daarentegen ideaal als gezinsaccommodatie met eigen woonkamer en kitchenette. Hiermee beleef je het gevoel van een privéappartement aan zee.

website: beachhouse.nl
Waar

Zandvoort, Amsterdam Beach (Nederland).

Wat

30 luxe hotelkamers aan de kust.

Uniek

In de meubels zijn 100 jaar oude latten gebruikt afkomstig uit een oud Egyptisch gebouw.

Wauw

Beachhouse Hotel ligt direct aan het strand van Zandvoort aan Zee.

Vol historie

Authentieke materialen

“In elk project zorgen we ervoor dat authentieke, bestaande materialen uit onze eigen voorraad worden hergebruikt. Dit is al 30 jaar de rode draad in het werk van de Cobraspen Groep”, zegt Luigi Prins (Directeur). Zo zijn de toogramen van het voormalig hoofdkantoor van het Provinciaal Elektriciteitsbedrijf in Bloemendaal op een speelse manier toegepast. Deze ramen lagen 15 jaar lang opgeslagen, wachtend op een nieuwe bestemming. De authentieke designstoelen van het voormalige PTT-postsorteercentrum in Haarlem zijn eveneens gerestaureerd en opnieuw in gebruik genomen. De kasten in de kamers hebben een historisch tintje gekregen door het gebruik van 100 jaar oude latten uit een gebouw in Egypte.

De ultieme strandervaring

30 luxe hotelkamers

Het boetiekhotel aan de kust heeft 30 hotelkamers, waaronder vier luxe hoekappartementen met pantry. Vanwege de locatie van het hotel is er vanuit de kamers direct uitzicht over de zee, de duinen en de kust. De hotelkamers hebben een Frans balkon met ramen die volledig open kunnen.

Het hotel is uitgerust met de modernste technieken en apparatuur om gasten optimaal eigentijds comfort te bieden. Ze kunnen bijvoorbeeld inchecken via een digitale check-in paal. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en er is een Wi-Fi-netwerk beschikbaar voor de gasten.

 Locatie van het Beachhouse Hotel