Home » Projecten»De Garage Passage

ONS PROJECT

De Garage Passage

Wie ooit in Spanje is geweest kent ze wel; de overdekte ‘mercados’ waar verse etenswaren en delicatessen te vinden zijn. Cobraspen Groep ontwikkelt nu een soortgelijke overdekte lokale versmarkt in de Koninginnebuurt. In ‘De Garage Passage’ genieten buurtbewoners straks van de mooiste producten en een unieke beleving.

Het project ‘De Garage Passage’ dankt zijn naam aan de vroegere garage Westerhout aan de Wagenweg. Zeven winkels verdeeld over een oppervlakte van 1200 vierkante meter zullen zich hier vestigen. De passage loopt van de Wagenweg door naar de Schouwtjeslaan en is aan beide kanten toegankelijk. Geïnspireerd door de Spaanse markten krijgt ‘De Garage Passage’ een lichte, authentieke afwerking. Een glazen dak met metalen constructie zorgt voor veel daglicht en de vloeren worden uitgevoerd in granito.

Kwaliteitsproducten & ontmoetingsplek

Met de komst van het project krijgt de buurt een nieuwe impuls, waarbij de overdekte versmarkt ook een ontmoetingsplaats wordt om een kopje koffie te drinken en bij te praten. Voor de invulling van de passage kijkt ontwikkelaar Cobraspen Groep goed naar de buurt en wordt er een zorgvuldige afweging gemaakt in het winkelaanbod. De hedendaagse consument wordt bewuster en massaproductie maakt vaker ruimte voor vakmanschap en kwaliteit. De Garage Passage voorziet in deze groeiende behoefte en biedt verse, ambachtelijke en lokale kwaliteitsproducten. Tijdens de informatiebijeenkomst van eind vorig jaar presenteerden onder andere Italiaanse delicatessenzaak Madisons, streekbakker Van Vessem en slagerij Van Leeuwen Vleesch zich al als mogelijk toekomstige ondernemers.

Opening De Garage Passage

De Cobraspen Groep is sinds 2018 bezig met de ontwikkeling van ‘De Garage Passage’ en het is de bedoeling dat de overdekte markt in het eerste kwartaal van 2020 de deuren opent.

PROJECT

Highlights

Verse etenswaren en delicatessen

Nieuw kleinschalig winkelcentrum

Ontmoetingsplaats

De Garage Passage in Haarlem

MEER WETEN OVER DE GARAGE PASSAGE?

Neem contact met ons op!

Het laatste

Nieuws